Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης αποσκοπεί μέσα από τις δράσεις του να ενισχυθεί  και να διαδοθεί η ιδέα της συμμετοχής και της κοινωνική προσφοράς.

Ο εθελοντισμός είναι ιδιαίτερα σηµαντικός τόσο για τα άτοµα όσο και για την κοινωνία. Δεν είναι υποχρεωτικός, δεν αµείβεται οικονοµικά, και ωφελεί την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Αγαπητοί Εθελοντές και φίλοι του Αρσάκειου Δρόμου,

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα εθελοντισμού του Αρσάκειου Δρόμου παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής πατώντας εδώ.

Σας ευχαριστούμε!

 

Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης όσο και την ημέρα των Αγώνων.

Στόχος όλων των θέσεων απασχόλησης είναι η υποστήριξη των δρομέων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η δική σας συνεισφορά είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμη και ανεκτίμητη ώστε ο στόχος αυτός να επιτευχθεί και όλοι μαζί να έχουμε πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.