Η περίοδος των ηλεκτρονικών εγγραφών έχει λήξει!

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για συμμετοχή στον 5ο Αρσάκειο Δρόμο, οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14.00. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.arsakeiosdromos.gr, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής μέσω των Σχολείων με συμπλήρωση της  έντυπης αίτησης την οποία μπορούν να παραλάβουν οι μαθητές από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου τους. Στην περίπτωση αυτή τις συμπληρωμένες αιτήσεις και τα χρήματα μπορείτε να παραδίδετε στα γραφεία Φυσικής Αγωγής μέχρι και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14.00. 

Μετά τις 11 Οκτωβρίου 2023 εγγραφές θα μπορούν να γίνουν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων μόνο το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, από τις 09.00 μέχρι τις 18.00, στο κέντρο παραλαβής και εγγραφών του αγώνα, στο θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης (λεωφ. Μαραθώνος 1, Άνοιξη).

Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση της ηλεκτρονικής εγγραφής απαιτείται και η έγκαιρη καταβολή του τέλους συμμετοχής, ώστε η εγγραφή να θεωρηθεί ολοκληρωμένη. 

Για τους συμμετέχοντες που έχουν εγκαίρως και εγκύρως εγγραφεί μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2023 τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται  ή για όσους τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής τους μετά την ημερομηνία αυτή.


ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αγώνας Δρόμου 5 & 10 χλμ. καθώς και δυναμικού βάδην: 1500 δρομείς
Αγώνας Δρόμου 900 μέτρων: 500 δρομείς

 

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αγώνας Δρόμου 900μ: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν οι μαθητές που κατά τη σχολική περίοδο 2023-2024 φοιτούν στις τάξεις Γ΄, Δ, Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού  όλων των σχολείων (γεννημένοι το 2012 - 2015) και το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου των 900μ παρακαλώ πατήστε εδώ.

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. και δυναμικό βάδην  για μαθητές γυμνασίου-λυκείου: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν οι μαθητές γυμνασίου-λυκείου όλων των σχολείων άνω των 12 ετών (γεννημένοι απο το 2006 εως και το 2011) και το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν είστε μαθητής γυμνασίου-λυκείου και θέλετε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου και στο δυναμικό βάδην των 5 χλμ. παρακαλώ πατήστε εδώ.

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. για μαθητές γυμνασίου-λυκείουΔικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν οι μαθητές γυμνασίου όλων των σχολείων άνω των 12 ετών (γεννημένοι απο το 2006 εως και το 2011) και το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν είστε μαθητής γυμνασίου-λυκείου και θέλετε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. παρακαλώ πατήστε εδώ.

Αγώνας Δρόμου 5  χλμ. και δυναμικό βάδην  για ενήλικες δρομείς: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι ενήλικες δρομείς και το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ. Εαν  θέλετε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. και στο δυναμικό βάδην παρακαλώ πατήστε εδώ.

Αγώνας Δρόμου 10  χλμ. για ενήλικες δρομείς: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι ενήλικες δρομείς  και το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ. Εαν θέλετε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. παρακαλώ πατήστε εδώ.

Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στη διοργάνωση παρακαλώ χρησιμοποιείστε τον υπερσύνδεσμο που αντιστοιχεί στον αγώνα που επιθυμείτε να λάβετε μέρος:

Αγώνας Δρόμου 900μ για μαθητές που κατά τη σχολική περίοδο 2023-2024 φοιτούν στις τάξεις Γ΄, Δ, Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού  όλων των σχολείων (γεννημένοι το 2012-2015) - κόστος συμμετοχής 5 €

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ και δυναμικό βάδην για μαθητές γυμνασίου-λυκείου όλων των σχολείων (γεννημένοι απο το 2006 εως και το 2011) - κόστος συμμετοχής 10 €

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ για μαθητές γυμνασίου-λυκείου όλων των σχολείων (γεννημένοι απο το 2006 εως και το 2011) - κόστος συμμετοχής 10 €

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ και δυναμικό βάδην για ενήλικους δρομείς - κόστος συμμετοχής 12 €

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ για ενήλικους δρομείς - κόστος συμμετοχής 12 €

 

Τρόποι Καταβολής Συνδρομής Συμμετοχής

α) Με πιστωτική κάρτα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής

β) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ (ALPHA BANK)

Δικαιούχος: EVENT SUPPLIES AND TECHNOLOGY - EVEST

Αριθμός λογαριασμού: 02002017005

IBAN: GR57 0140 3670 3670 0200 2017 005

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ως τρόπο καταβολής, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής σας να αναγράφονται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί άμεσα (2 ημέρες μετά την υποβολή της online εγγραφής) με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων 

Παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους Όρους Εγγραφής και Παραλαβής του Αριθμού Συμμετοχής σας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Εγγραφής & Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής