Ώρα Εκκίνησης: 10.30πμ

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Ο Αγώνας 900μ για παιδιά απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες  της  Γ΄,  Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄Δημοτικού και έχει κόστος συμμετοχής 5 ευρώ.

Περιγραφή Διαδρομής:

Ο Αγώνας των 900μ γίνεται εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου.

Συμμετοχές:

Για τον αγώνα δρόμου των 900μ υπάρχει όριο συμμετοχών που δεν μπορεί να υπερβαίνει τις πεντακόσιες (500).

Υγεία Συμμετεχόντων:

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Οι διοργανωτές δε θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Έπαθλα:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα, το οποίο μπορεί να ανακτηθεί ηλεκτρονικά από τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, μπλουζάκι αγώνα καθώς και το αναμνηστικό μετάλλιο του Αρσάκειου Δρόμου.