Αγαπητοί εταίροι, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί απόφοιτοι, 

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για συμμετοχή στον 5ο Αρσάκειο Δρόμο, οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14.00. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.arsakeiosdromos.gr, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής μέσω των Σχολείων με συμπλήρωση της  έντυπης αίτησης την οποία μπορούν να παραλάβουν οι μαθητές από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου τους. Στην περίπτωση αυτή τις συμπληρωμένες αιτήσεις και τα χρήματα μπορείτε να παραδίδετε στα γραφεία Φυσικής Αγωγής μέχρι και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14.00. 

Μετά τις 11 Οκτωβρίου 2023 εγγραφές θα μπορούν να γίνουν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων μόνο το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, από τις 09.00 μέχρι τις 18.00, στο κέντρο παραλαβής και εγγραφών του αγώνα, στο θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης (λεωφ. Μαραθώνος 1, Άνοιξη).

Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση της ηλεκτρονικής εγγραφής απαιτείται και η έγκαιρη καταβολή του τέλους συμμετοχής, ώστε η εγγραφή να θεωρηθεί ολοκληρωμένη. 

Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας και τους φίλους σας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στη μεγάλη γιορτή των Αρσακείων! 

Η οργανωτική επιτροπή του Αρσακείου Δρόμου